Instalare automată de aplicații cu Ninite

Ai achiziționat un calculator nou și trebuie să instalezi un set de programe pentru a naviga pe internet, e-mail, messenger, vrei să asculți muzică, să te uiți la filme, s.a.m.d.

Pentru asta trebuie să cauți fiecare kit de program pe internet, să-l descarci și să-l instalezi. Durează ceva, mai ales atunci când ți se întâmplă să nu-ți mai aduci aminte de una dintre aplicațiile pe care le foloseai.

Site-ul Ninite.com ne oferă posibilitatea să alegem dintr-o listă programele dorite pentru instalare.

Nu mai trebuie să faci nimic altceva decât să salvezi local executabilul ninite.exe și să-l pornești. Automat v-a descărca și instala aplicațiile selectate.

Aceeași procedură se poate aplica și pentru actualizarea de aplicatii. Dacă deja ați instalat cu Ninite un set de programe, și după o perioadă de timp doriți să verificați dacă toate aplicațiile sunt actualizate la zi, nu trebuie decât să reporniți executabilul ninite.exe, automat acesta va verifica și instala ultimile versiuni de programe.

Interfața Ninite de download și instalare automată de aplicații predefinite

Ninite.com - instalare automata de programe

Același executabil ninite.exe poate fi copiat pe orice alt calculator cu sistem de operare Windows, la executare va descărca și instala automat toate aplicațiile memorate la selectare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *