Eroare: File Path Too Long

Eroare: The source file name(s) are larger than is supported by the file system …

Aceasta este o eroare pe care ați experimentat-o mai mult la locul de muncă decât acasă.

Ați decis să copiați un dosar sau să faceți o copie de rezervă a acestuia într-o altă locație sau unitate de disk, să navigați la locația sursă și să începeți să copiați sau să ștergeți.

Această problemă apare datorită unor limite de caractere predefinite, între 256 și 260 caractere, în funcție de fiecare sistem de operare în parte.

Se întâmplă că atunci când copiem un dosar dintr-o locație în alta, denumirea dosarelor sau fișierelor din structură să se modifice generând erori ca cea de mai jos.

Source Path Too Long …

The source file name(s) are larger than is supported by the file system ...

De obicei se întâmplă atunci când sunt foarte multe dosare și fișiere în adâncimea dosarului părinte.

Eroarea nu va permite copoierea sau ștergerea fișierelor. Datorită acestei erori, nici măcar meniul din click dreapta pe mouse nu va arăta toate opțiunile.

Singura posibilitate de a corecta această eroare, fără a utiliza aplicații dedicate, este să modificăm denumirea dosarului sau fișierului ce depășește 260 caractere cu o denumire mai scurtă. Tasta F2 a tastaturii permite acces rapid pentru redenumirea fișierului.

Dacă aveți prea multe dosare sau fișiere cu denumirea prea lungă, va trebui să redenumiți fiecare fișier în parte cu o denumire mai scurtă pentru a putea fi copiat sau șters, asta în cazul în care nu doriți să apelați la serviciile unui tehnician IT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *